Kunna roa sig!

Vi sitter kring bordet på den lokala puben på fredagskvällen. ALT-trion från Sandbacka tillsammans med tio Kungälskollegor. Utvärderande småsnack och härliga episoder.

”L vänder sig till T och säger:
”Imorse fick A ett mail med uppmaningen att vi måste roa oss lite oxå. Har vi inte gjort det?” ”Definitivt, svarar A och T i mun på varandra.”
Summering: 50 timmars inspirerande arbete därav 20 tim på buss, 20 timmars sömn, …timmar korridorvandrande ( se film) och lite shoppande. På fyra dagar! Effektivt har vi använt tiden. Många gånger sist ut och med andan i halsen.

Så blir det fredagskväll och Grandfinal: Nätverkande med Kungälvslärare i Winsdor. Utbyte av olika tankar efter LinEdu veckan och privata upplevelser i en härlig mix. En underbar kväll med skrattsalvor ekande utöver den lokala puben.
Tack Kungälskollegor, för att vi fick möjlighet till detta! Vi ser fram emot fortsatt nätverkande och att dela med oss. Vi fortsätter roa oss tillsammans på hemmaplan! Digitalt och analogt lärande och spelande. Med detta i tankarna flyger vi hem tillsammans.

ALT-trion

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kunna roa sig!

  1. Maria Lindström skriver:

    Ser fram emot att höra er dela alla dessa intryck och lärdomar med era kollegor. Läste precis om Danmarks regerings satsning på IT ut i skolorna, vi får göra likadant, fast själva i skolan. Vi måste visa att vi vill och kan och är värda att satsa på.
    Välkomna hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>