Tema Skräck

Femmorna bestämde sitt första tema på boksnurran. De bestämde tema skräck. Jag som hade tänkt tema vår, kärlek, fotboll…

skräck

Naturligtvis var det ett bra val,  det lånas friskt från snurran.

Nästa vecka blir det andra elever som väljer tema.

Det ska bli spännande att se vad de röstar fram.

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>