Lov(e) är härligt

Lov är härligt, love är härligt och att vi går mot ljus och vår är underbart. Någon har klistrat upp ett extra hjärta ovanför Alla hjärtansdags-affischen.  Jag läser högt ur ”Kärleksexperimentet”  av Eva Susso och ”Jag är Love” av Mårten Melin för sexorna.  Böckerna om kärlek på snurran byts ut och fylls på. Någon har klistrat upp ett extra hjärta ovanför Alla hjärtansdags-affischen.

Love är härligt

 

Treornas biblioteksstund blir inspirerande, ett par killar berättar om att de upptäckt det stora biblioteket (vårt stadsbibliotek) på Mimershus och att de har lånat flera PAX-böcker under lovet. Boktipsandet fortsätter och sedan en lång skön stund av läsning.

Dessutom är det full fart på Källkritikarbetet med fyror och femmor! Utställningen i biblioteket ses av alla klasser, och kommenteras av en hel del. Kan ses ävVad är viktigt att veta om sin källaen på Sandbackas Instagram. Vi arbetar bland annat med Kolla Källan och Kolla källans wiki.

 

 

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Informationssökning och källkritik, Läsutveckling, Okategoriserade, Pågång och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>