Engagemang

I vår är klasserna utställare i biblioteket. Först ut är fyrorna som under januari ser till att plocka fram böcker och boktipsaffischer. Idag hade vi ett samtal om att alla elever på skolan, från förskoleklass till sexor, ska kunna lockas av böckerna på utställningshyllorna. Det blev ett härligt engagemang när gamla ”godingar” plockades fram ur hyllor och lådor. ”Hemliga kompisar, den läste jag i ettan:)”

IMG_8795

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>