Nytt år nya förmågor

Vårtermin 2017 med massor av möjligheter. Nya utvecklande mål och utmaningar att ta itu med. Arbetssugen satte in när jag via Twitter hittade och läste @itmamman, läraren Christina Löfvings senast inlägg om hur de jobbar med bland annat sökkännedom och källkritik. De har lagt upp en fin matris på hur eleverna ska bli mediesmarta.

När vårterminen startar blir det för min del färre äpplesökningar i skogen med hunden och fler källkritiska sökningar på nätet med elever&arbetskamrater. Tillsammans ska vi hitta fler funktioner och blåsa än mer liv i vårt skolbibliotek.

2e22e87b-603f-4551-81c9-c78c73b1b0fe.

 

 

 

 

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>