Jullovsläsning

Hoppas att fler med mig njuter av jullovet med massor av härlig läsning. Jag blandar vuxenböcker med ungdoms/barn litteratur Läste nyss ut ”Tio över ett” av Anna-Maria Lastadius. Vinnare av barnomsorg ungdom Augustpriset 2016. Underbart spännande ungdomsroman om Kiruna, gruvan och hur den påverkar människorna i staden. Innan lovet skickades en stor lista till BTJ så förhoppningsvis ligger det en hel hög av nya böcker och väntar när vi återvänder. Lite tips så länge till dig som är lässugen

http://estridsbokklubb.ratata.fi

Läs tips

http://www.lasambassadoren.fi/startsidan/

Barnens bibliotek

Gå till ditt stadsbibliotek och låna

Hämta app och testläs 3 böcker Bibblix

eller om du är ute och reser och har möjlighet att skaffa lånekort i något av biblioteken (Stockholm, Malmö, Linköping) som har avtal med Biblix så får du tillgång till hela sortimentet.

Länk för dig som är intresserad av att läsa klassiska sagor av HC Andersson på persiska, arabiska eller somaliska.

 

 

 

Ha ett härligt lov!

img_8656

 

 

 

 

 

 

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>