Minecraftmöte

Inspirerande möte på Diseröd med Minecraftgruppen. Många nya lärare hade slutit upp, idéerna flödade. Nu finns manual för att hjälpa till vid inköp och uppstart av MincraftEdu i Kungälvsskolor. Alla Kungälvslärare kan titta in i Minecraftgruppens rum på Fronter, där vi samlar på tips och idéer. På NordIrland storsatsar man på MinecraftEdu.

Om bokmikk2014

Jag som arbetar i biblioteket Bokmikk, är lärare i grunden och har en magister i "Lärande, kommunikation och It". Jag har arbetat under många år i olika arbetslag på skolan. Böcker och kreativt medialt skapande har jag intresserat mig för länge.
Det här inlägget postades i Minecraftgruppen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>